top of page
  • Obrázek autoraJiří Widerlechner

Krajský přebor mládeže v rapid šachu


Ve Žďárské sokolovně se v sobotu 21. 5. 2022 konal KP mládeže v rapid šachu, který se hrál souběžně ve dvou samostatných turnajích. Vedle tří hráčů z našich šachových kroužků, se jej zúčastnilo čtrnáct hráčů Gambitu Jihlava, což bylo zdaleka nejvíc ve srovnání z ostatními šachovými kluby. A vzhledem k tomu, jaké logo nesou naše klubová trička do nichž byla většina našich hráčů oděna, mohl při pohledu do hracího sálu vzniknout dojem, že Sokolovna byla plná ježků :-)

V turnaji „starších“ mezi osmnácti účastníky celkově obsadil první místo Filip Zedníček a třetí skončil Martin Rybáček. Krásný výsledek obou našich hráčů znamenal i stejné umístění obou našich hráčů v kategorii H16. V H14 pak páté místo obsadil Filip Vondra.

V turnaji „mladších“ , kterého se zúčastnilo 59 mladých hráčů, se celkově nejlépe umístil David Brychta, který skončil jedenáctý, patnáctý byl Adam Brychta, šestnáctý Filip Navrátil atd. Dle kategorií byl v H10 pátý Jirka Burel, sedmý Honzík Burel, jedenáctý Pavel Chroust atd. V H12 byl šestý David Brychta, sedmý Adam Brychta, osmý Filip Navrátil atd.

Odkazy na výsledky:









86 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page